5 HTP Clinical, 60 capsule, Gold Nutrition

Suplimente alimentare

In stoc
54,83 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: 5 HTP Clinical, 60 capsule, Gold Nutrition

652354694

Suplimentul alimentar este bogat in vitamina B6 si acid folic pentru functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.

Acesta este o formula bogata in 5-HTP/5-hidroxitriptofan, metabolit al aminoacidului triptofan, care participa la biosinteza serotoninei –„hormonul fericirii”.

5-HTP este extras din seminte de Griffonia, iar efectele sale sunt maximizate de prezenta folatilor si a vitaminei B6.

Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si, impreuna cu acidul folic, la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.

Ingrediente: gloconat de magneziu, extras uscat din seminte de Griffonia simplicifolia (30% 5 hidroxitriptofan), capsula vegetala (hypromeloza), agent de incarcare (fosfat de calciu), agenti antiaglomeranti (streat de magneziu, dioxid de siliciu), clorhidrat de piridoxina, acid pteroilmonoglutamic.

Ingrediente pentru 1 capsula: Vitamina B6 1 mg 71%; Acid folic 100 µg 50% si 5-HTP 50 mg. (%VNR)

Mod de utilizare: 1 capsula pe zi, inainte de masa.

Avertizari:

  • Numai pentru adulti (peste 18 ani). A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
  • Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in caz de cancer, unele alectiuni psihice (depresii, migrene, Parkinson).
  • Poate provoca somnolenta.

Mod de prezentre: un flacon cu 60 de tablete.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 06.07.2021